Η κάλπη δεν αναγνωρίζει λάθη

Είμαστε λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία. Λίγες ώρες πριν πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Ακούω πολλούς να επικαλούνται εσωκομματικά παιγνίδια, προσωπικά παράπονα και την εύκολη λύση του να μην συμμετάσχουν στις εκλογές μεταθέτοντας τη δική τους ευθύνη στους άλλους.

Όσο σεβαστά όμως και αν είναι αυτά, είναι δευτερεύοντα. Η κάλπη θα καθορίσει τελεσίδικα και αμετάκλητα την πορεία της χώρας και της ζωής όλων μας.

Αύριο αναμετρώνται δύο διαφορετικές φιλοσοφίες διακυβέρνησης. Αυτή που ζήσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια και εκείνη που είχαμε ζήσει την πενταετία Χριστόφια. Αύριο αποφασίζουμε αν θα ολοκληρωθεί η πορεία της μεταρρύθμισης, της ανάπτυξης, της εξωστρέφειας και της προόδου ή αν θα πάμε πίσω στα πειράματα και τις ιδεολογικές αγκυλώσεις.


Είτε συμπαθεί κάποιος είτε όχι το Νίκο Αναστασιάδη, ο ίδιος σε πέντε χρόνια θα είναι εκτός πολιτικής. Η Κύπρος όμως, η ζωή και το μέλλον μας θα έχουν ήδη καθοριστεί.


Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο και απλό. Κανείς δεν νομιμοποιείται να επικαλεστεί ότι δεν κατάλαβε την κρισιμότητα. Κανείς δεν μπορεί να μετανιώσει από Δευτέρας. Και έχουμε πλέον παραδείγματα εκλογών όπου τα δευτερεύοντα επέφεραν κυρίαρχες οπισθοδρομήσεις για την πατρίδα μας.

Είτε συμπαθεί κάποιος είτε όχι το Νίκο Αναστασιάδη, ο ίδιος σε πέντε χρόνια θα είναι εκτός πολιτικής. Η Κύπρος όμως, η ζωή και το μέλλον μας θα έχουν ήδη καθοριστεί.

Αύριο αποφασίζουμε ποια Κύπρο θέλουμε να έχουμε. Τίποτα άλλο.

Αύριο ψηφίζω την Κύπρο της Νέας Εποχής. Ψηφίζω Νίκο Αναστασιάδη.

Posted in Uncategorized.

One Comment

  1. Ελπίζω να αντιληφθούν και τα μέλη του ΔΗΚΟ την πραγματικότητα και να αφήσουν πίσω τα παιδιάστικα τσαλιμάκια και κακοφανίσματα. Αν πράγματι αληθεύει ότι τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να τους πίσουν να ψηφίσουν Μαλά, είναι απαράδεκτοι και λανθασμένοι!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *